Kulturnatt hos Butiken Republiken


 

TEMA: BYGG TILLSAMMANS FÖR EN LJUSARE FRAMTID

 

KULTURNATT_POLYGO_WORKSHOP_TEAMBUILDING_BUTIKEN-REPUBLIKEN

 

KULTURNATT HOS BUTIKEN REPUBLIKEN

 

NÄR: 18.00-24.00 Lördag 29 april 2017

 

VAR:

Butiken Republiken

Hökens gata 4

T-bana: Slussen/Götgatsbacken

 

ÅLDER: Passar alla åldrar!

 

 

BYGG TILLSAMMANS

Butiken Republiken och Kulturnattsbesökare kommer med gemensamma krafter bygga en Multilampa, en stor ljusskulptur med vårt byggsystem Polygo. Det är väldigt lätt och roligt att sammanfoga byggbitarna och man ser snabbt hur varje liten bit bidrar till den gemensamma framväxande ljusskulpturen. Den som vill får gärna måla eller skriva på byggbitarna.

 

LJUSARE FRAMTID

Tanken är att när kulturnatten är till ända kommer vi ha en stor färdigställd ljusskulptur som under en tid kommer att hänga kvar i Butiken Republiken så att alla kan se resultatet av vårt gemensamma bygge. Därefter kommer vi skänka den till välgörande ändamål, dvs auktioneras under Sveriges Radios insamlingsevent Musikhjälpen i December 2017.

Givetvis kommer vi även dokumentera ljusskulpturens framväxande, färdiga gestalt, samt auktionering här på Butiken Republikens hemsida!

 

pOLYGO-BYGGBITAR_BYGGKIT_BYGGSATS_BUTIKEN-REPUBLIKEN

 

 

BUTIKEN REPUBLIKEN HYLLAR KREATIVITET

Att skapa och leka är naturligt och viktigt för människor i alla åldrar. Vi vill uppmuntra kreativitet för barn, ungdomar och vuxna.

Butiken Republiken har olika typer av byggsatser (stora och små, egendesignade & egenproducerade eller designade & producerade av Republikens Vänner) där du kan välja nivå av eget skapande. Det är lätt att börja bygga din egen design, men om du vill ha en hjälpande hand kan du följa våra instruktioner för att bygga en av våra designade figurer och former.

Republiken organiserar massor av olika slags workshops/byggverkstäder för barn, vuxna, och grupper så som teambuildings, Burning Man etc. Det är ett stort nöje för oss när människor samlas och skapar!

 

 

VARMT VÄLKOMNA!