LAMPBYGGARWORKSHOP


BYGG EN UNIK OCH VACKER LAMPSKULPTUR TILLSAMMANS 

Lampskulpturen hängs sedan upp på arbetsplatsen som ett minne av det gemensamma skapandet. Byggbitarna som används till att bygga lampskulpturen framställs lokalt och hantverksmässigt av återvunnen plast. 

 -

Det är möjligt att skräddarsy lampans färg och form samt att lägga till extra aktiviteter till lampbyggarworkshopen så som:  

  • Geometriskt utforskande med en designer. Testa geometrins möjligheter och skapa en egen design. 
  • Arbeta med företagets Kultur/Vision/Mission etc och föreviga resultatet på lampan (istället för på postitlappar eller blädderblock). 
  • Plastinsamling för tillverkning av byggbitar av återvunnen plast. 

 

MULTILAMPA BUTIKEN REPUBLIKEN TEAMBUILDING KONFERENS MÖTESAKTIVITET BRAINSTORMING MÖTE LAMPA MULTILAMP CO-CREATION COMPANY CULTUREMultilampa, 4000 byggbitar, bredd 150 cm.

-

WORKSHOPS  

TIDSÅTGÅNG: Oftast 1-2 timmar, men det är lite beroende på antal deltagare och storlek på lampan.

 

INGÅR: Kunddialog, planeringsarbete, workshop samt färdigställandegaranti.

  

MULTILAMPA WORKSHOP Liten  

Antal deltagare: 5-20 personer  

Antal byggbitar: 360 byggbitar  

Pris 12.000 kr  

  

MULTILAMPA WORKSHOP Mellan  

Antal deltagare: 10-40 personer  

Antal byggbitar: 750 byggbitar  

Pris 19.000 kr  

  

MULTILAMPA WORKSHOP Stor  

Antal deltagare: 20-100 personer  

Antal byggbitar: 1500 byggbitar  

Pris 32.000 kr   

  

MULTILAMPA WORKSHOP Extra Stor  

Antal deltagare: 40-200 personer  

Antal byggbitar: 3000 byggbitar  

Pris 57.000 kr  

  

FÄRDIGSTÄLLANDEGARANTI 

Det går snabbt och enkelt att bygga ihop både små och stora lampskulpturer, men om lampan av någon anledning inte hinner bli färdig inom avsatt tid, så färdigställer vi denna. 

 

MULTILAMPA BUTIKEN REPUBLIKEN TEAMBUILDING KONFERENS MÖTESAKTIVITET BRAINSTORMING MÖTE LAMPA MULTILAMP CO-CREATION COMPANY CULTURE

 

SKRÄDDARSY WORKSHOP 

Vi kontaktar beställaren i god tid innan workshopen ska hållas för att i en dialog  bestämma upplägg på workshopen så som storlek, färg och form, om det ska vara flera lampor eller en enda stor. Vi diskuterar även vilka tillägg av extra aktiviteter som skulle kunna förgylla er workshop. 

 

BOKA LAMPBYGGARWORKSHOP 

Vi har lampbyggarworkshops på Loka Brunn Hotell & Spa samt på Grythyttans Gästgivaregård. Det är även möjligt att vi kan hålla lampbyggarworkshop på er arbetsplats eller annan önskad adress. 

För att boka lampbyggarworkshop eller om du har några frågor, mejla oss på: republiken@butikenrepubliken.se 

 

MULTILAMPA BUTIKEN REPUBLIKEN TEAMBUILDING KONFERENS MÖTESAKTIVITET BRAINSTORMING MÖTE LAMPA MULTILAMP CO-CREATION COMPANY CULTURE

Multilampa, 360 bitar, diameter 50 cm.

Läs mer om hur vi återvinner PLAST

 

DET FINSTILTA

AVBOKNING

Vid avbokning av, hela eller del av, accepterad offert eller lagd bokning debiteras avbokat belopp enligt följande:

  • 49 - 35 dagar innan evenemangsdatum 25%
  • 34 - 20 dagar innan evenemangsdatum 50%
  • 19 - samma dag 75%

Om Butiken Republiken har haft särskilda kostnader i samband med avbeställning ska beställaren till fullo ersätta dessa.

 

FÄRDIGSTÄLLANDEGARANTI 

Om lampan av någon rimlig anledning inte hinner bli färdig inom avsatt tid, så färdigställer Butiken Republiken lampan. Är deltagarna färre än vår överenskomna lägstanivå eller om deltagarna inte deltar under hela den på förhand överenskomna workshoptiden, så gäller inte vår färdigställandegaranti.  

  

TRANSPORTKOSTNADER 

Om deltagarna/beställaren inte själva kan transportera den färdiga lampan till där den plats där den slutgiltigt ska hänga, eller om lampan ej hunnit färdigställas under den tiden deltagarna är på plats i Loka, så ansvarar deltagarna/beställaren för transportkostnaderna av lampan.  

Om lampbyggarworkshopen ska hållas på annan plats än Loka Brunn Kurort och Spa eller Grythyttans Gästgiveri, tillkommer avgifter för milersättning och restid.