Multilampa


Multilampan har fått sitt namn för att den har mycket av många: många färger, många facetter, många som bygger tillsammans och många slutresultat eftersom färg och form beror på deltagarna. Multilampan byggs av Polygo, ett byggsystem av trianglar i plast som går att kombinera till olika former så som lampor och skulpturer. Multilampan är en ljusskulptur som växer fram bit för bit allteftersom de målade Polygobitarna tillförs. Denna ljusskulptur möjliggör gemensamt skapande där individens unika skapande lyfts fram och stärker helheten

 

BYGG EN MULTILAMPA 

Att skapa och vara  kreativ är naturligt och viktigt för människor i alla åldrar. Butiken Republiken har utvecklat olika byggpaket och workshops som passar för både små och stora grupper:

BYGG MULTILAMPA HEMMA

Bygg en Multilampa hemma eller på företaget eller organisationen med Butiken Republikens byggpaket. Det finns fyra storlekar på byggpaketen för multilampor så att det passar både den som vill måla och bygga själv och de som vill bygga i större grupper.
Läs mer om Butiken Republikens byggpaket här.

WORKSHOP I BUTIKEN

Passar grupper upp till 4 personer. Läs mer om lampbyggar-workshop i Butiken Republiken här. Det går även att bygga en multilampa vid en lampbyggarworkshop.

TIPS: Funkar även att köpa som presentkort!

 

TEAMBUILDING

Passar både små grupper och för stora organisationer, kontakta oss så hittar vi ett passande upplägg. Mer info om våra teambuildingar finns här.

 

 

TIDIGARE MULTILAMPOR

Vi har byggt många små och stora multilampor, både under fester, teambuildingevent, i samarbete med kommuner och i många andra sammanhang. Några av de mer offentliga Multilampor som byggts är under: